Matematik

HJÆLP TIL HJEMMEREGNING

12. november 2013 af Pernille321 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Det amerikansk flag er der stiber og stjerner, et flag har højden på 260 cm.


Hvor bred er hver stribe i dette flag. 

Nogle der ved hvordan jeg kan regne det ud? 
______________________________________________________________________________________

Forholdet mellem flagets længde og højde er 19:10

Hvor langt er flaget?

Please hjælp, skal aflevere det på Torsdag


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2013 af mathon

bredden af hver stribe
                bstr = h/13

Forholdet mellem flagets længde og højde er 19:10 = 1,9 : 1

                L = (260 cm) • 1,9


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2013 af mathon


Svar #3
21. november 2013 af Pernille321 (Slettet)

Det forstod jeg ikke..


Skriv et svar til: HJÆLP TIL HJEMMEREGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.