Matematik

diffligning

12. november 2013 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan forklare mig hvordan man løser denne her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Man skal løse differentialligningen

dP/dt = 0,010·P

med begyndelsesbetingelsen P(0) = 250 .

Den fuldstændige løsning er

P(t) = c·e0,010t

Bestem c, så P(0) = 250 .


Svar #2
12. november 2013 af cecilied34 (Slettet)

Tak skal du have :)


Skriv et svar til: diffligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.