Matematik

Parameterfremstilling

13. november 2013 af AnnaBanp (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvad er parameterfremstillingen for denne matrix? og eventuelt hvilken dimension kernen har, og hvordan den kan udtrykkes ved en basis?

nogle der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: Doc1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvad mener du med parameterfremstillingen for en matrix?


Svar #2
13. november 2013 af AnnaBanp (Slettet)

Altså jeg skal lave en parameterfremstilling for det i den vedhæftet fil?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det eneste, der er vedhæftet, er en 2×4 matrix. Hvad mener du med parameterfremstillingen for en matrix?


Svar #4
13. november 2013 af AnnaBanp (Slettet)

Ja jeg skal finde samtlige løsninger for den matrix?


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Hvilket ligningssystem skal du løse?


Svar #6
13. november 2013 af AnnaBanp (Slettet)

Det som er angivet i den vedhæftede matrix:

a1-1/8a3 = 0

og

a2+1/4a3 = 0


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

#6

Matricen A i sig selv angiver ikke et ligningssystem. Du skal åbenbart løse ligningen

A x = 0 .

Så ser du jo umiddelbart en parameterfremstilling

x1 = (1/8)x3

x2 = -(1/4)x3


Svar #8
13. november 2013 af AnnaBanp (Slettet)

Hvordan kan jeg så bestemme hvilken dimension kernen har?


Skriv et svar til: Parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.