Kemi

Molar til 100g/ml

16. november 2013 af Lektiefreak1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

første spørgsmål:
 

hvilken enhed får denne beregning, er det M?

√(x2=5.49*10-13 M2)

spørgsmål 2:

Hvordan omregnes molar til g/100ml

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2013 af mathon


                            √(5.49•10-13 M2) = √(5.49•10-13)·√(M2) = 7,409·10-7 M


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. november 2013 af mathon

          Når opløseligheden af et stof er {s} mol pr liter
er
          opløseligheden
                                      m/V = ({s}•M) pr. liter
         

        


Skriv et svar til: Molar til 100g/ml

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.