Matematik
koncentrationens størsteværdi
08. november 2005 af
kittie (Slettet)
Hej...
Koncentrationen af et medicinsk præparat i blodet hod en patient er en funktion af tiden t. Funktionen er givet ved: f(t)=0,3te^-1,1t , t>el.=0
t måles i timer og f(t) i mg/L
- Hvordan finder jeg koncentrationens størsteværdi?
- Og med hvilken hastighed ændrer koncentrationen sig til tiden t=2?
Koncentrationen af et medicinsk præparat i blodet hod en patient er en funktion af tiden t. Funktionen er givet ved: f(t)=0,3te^-1,1t , t>el.=0
t måles i timer og f(t) i mg/L
- Hvordan finder jeg koncentrationens størsteværdi?
- Og med hvilken hastighed ændrer koncentrationen sig til tiden t=2?
Svar #1
08. november 2005 af IBM (Slettet)
Bestem maksimum for f(t) vha. differentialregning.
Differentialkvotienten for f'(t) angiver væksthastigheden. Bestem f'(2).
Differentialkvotienten for f'(t) angiver væksthastigheden. Bestem f'(2).
Skriv et svar til: koncentrationens størsteværdi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
