Kemi

monoumættede og polymættede fedtsyrer!

18. november 2013 af maikenC (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan fortælle mig hvad forskellen er på disse to, forstår det ikke helt når jeg læser det?

1. Monoumættede fedtsyrer

(= enkeltumættede fedtsyrer)

2.Polyumættede fedtsyrer

(= flerumættede fedtsyrer)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2015 af Heptan

Monoumættede fedtsyrer er simpelthen fedtsyrer som indeholder en enkelt C=C binding.

Polyumættede fedtsyrer er så fedtsyrer som indeholder mere end én C=C binding.


Skriv et svar til: monoumættede og polymættede fedtsyrer!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.