Fysik

Fluid mekanik

18. november 2013 af shafaifer (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Følgende opgave er under opsejling (vedhæft).

Hvordan kan man finde et generelt uddtryk for trykforskellen mellem rørets nederste punkt og det tilsatte rør?

((ρ - ρ0) / (ρg)) - ((ρ - ρ0) / (ρg)) = (ρ / (ρg)) - (ρ / (ρg))

hvor

((ρ - ρ0) / (ρg)) = h

Er dette en potentiel mulighed?

Og hvad med et generelt udtryk for trykforskellen mellem et øverst punkt i hovedrøret og et punkt nederst i hovedrøret?

ρ1 + ½ρ1v2 = ρ2 + ½ρ2v2  --> Bernoullis ligning, hvor VS beskriver den ene ende og vice versa.


Svar #1
18. november 2013 af shafaifer (Slettet)

Vedhæft:

Vedhæftet fil:Tilstudport.png

Svar #2
19. november 2013 af shafaifer (Slettet)

Hvordan findes det første generelle udtryk?

Er mit forslag rigtigt?


Skriv et svar til: Fluid mekanik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.