Matematik

Differentation

20. november 2013 af mevv (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! 

Jeg er igang med en opgave, hvor jeg er helt lost! - spørgsmålet lyder: 

Differentier funktionen f(x) = √x − 2 · x^3 + 7. 

Beregn f′(1).    

...Er der nogen som kan hjælpe mig med dette? tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Differentier funktionen. Differentier hvert led for sig. Hvis kvadratroden kun rækker over det første x, kan man benytte

(a·xn)' = a·n·xn-1

på hvert led for sig.


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. november 2013 af SuneChr

√x  =  x1/2
 


Skriv et svar til: Differentation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.