Matematik

Tangenthældning

20. november 2013 af Manu0407 (Slettet)

Hej jeg har lige et spørgsmål. 

Hvis man har tangenten i en bestemt x-værdi, lad os sige x0. Hvordan finder man så væksthastigheden???

Mvh Amanda 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2013 af lfdahl (Slettet)

Hvis du kender tangentens hældning i punktet t0, og der f.eks. er tale om en populationsmodel, hvor antallet af individer, N, er en funktion af tiden: N = N(t), så er væksthastigheden = tangentens hældning i det pågældende punkt:

 Væksthastighed til t = t0: N'(t0).


Skriv et svar til: Tangenthældning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.