Matematik

Isolere

20. november 2013 af khalidamar (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hey nogle der kan isolere V2 for mig uden brug af solve.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Divider ligningen med ρ og isoler leddet med v2:

(3/8)v22 = g·(h1 - h2)

v2 = [ (8/3)·g·(h1 - h2) ]1/2


Svar #2
20. november 2013 af khalidamar (Slettet)

Hvordan får du 8/3 når der står -3/8 til at starte med :P bare der jeg er forvirret.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. november 2013 af Andersen11 (Slettet)

Jeg flyttede leddet -(3/8)v22 over på højre side og gh2 over på venstre side, hvorved fremkommer ligningen

(3/8)v22 = g·(h1 - h2)

Man isolerer v22 ved at gange med (8/3), og så finder man v2 ved at uddrage kvadratroden af resultatet.


Svar #4
20. november 2013 af khalidamar (Slettet)

Mange tak :)!


Skriv et svar til: Isolere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.