Matematik

Rektangulær græsplæne

21. november 2013 af anonyme1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Har brug for hjælp - Vil helst ikke have svaret, med metoden på hvordan det skal udregnes: En rektangulær græsplæne på 200 m^2 er dobbelt så lang, som den er bred, hvad er den bredde? Hvad bliver bredden, hvis den skal være 60% af længden? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. november 2013 af 123434 (Slettet)

A=200m^2

A=(2*l)*b

b=0,6*l


Skriv et svar til: Rektangulær græsplæne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.