Matematik
HJÆÆLP!!
09. november 2005 af
bobbie (Slettet)
Hey... har problemer med hvordan jeg skal løse to diff. ligninger:
1) y'=1+(y/x) som går gennem (1,2)
2) Y'=(2y+4)(2x+6x^2) gennem (1,-3)
2) prøvede jeg at løse ved seperation af de variable, men når man skal finde k, skal man tage ln(-1), hvilket man jo ikke kan!!!
1) y'=1+(y/x) som går gennem (1,2)
2) Y'=(2y+4)(2x+6x^2) gennem (1,-3)
2) prøvede jeg at løse ved seperation af de variable, men når man skal finde k, skal man tage ln(-1), hvilket man jo ikke kan!!!
Svar #1
09. november 2005 af Eva (Slettet)
Det hjælper ikke at sende det samme indlæg ind 2 gange..
Desuden er HJÆÆLP!! ikke den mest indformerende overskrift (selv om der er mange som bruger den)
Desuden er HJÆÆLP!! ikke den mest indformerende overskrift (selv om der er mange som bruger den)
Svar #2
09. november 2005 af bobbie (Slettet)
Du reagerede da først 2. gang!!! så lidt hjælper det da.
Og nej, det er ikk den mest informerende(uden d!) overskrift, men som du selv siger bruger mange den, og jeg ville se om det hjalp!
Og nej, det er ikk den mest informerende(uden d!) overskrift, men som du selv siger bruger mange den, og jeg ville se om det hjalp!
Skriv et svar til: HJÆÆLP!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
