Matematik

MM

23. november 2013 af jihudsif (Slettet)

y = 1095/2 = 547,5gennemstråling. og 6,58mm bly.

Vi skal altså bruge 6,58mm bly, for at halvere gennemstrålingen. 

A = 1095

B = 0,9 

Hvordan regner man den ud til mm? Den er rigtigt men hvordan for man 6,58mm=?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. november 2013 af mathon

den lineære svækkelseskoefficienten µPb = 0,1053 mm-1

               X1/2 = ln(2) / µ = ln(2) / (0,1053 mm-1) = 6,58 mm


Skriv et svar til: MM

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.