Matematik

Hjæælp hjælp

24. november 2013 af siggie12 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg er igang med at lave noget matematik.

Opgaven lyder på:

En aften falder line i søvn kl. 23.30. Næste morgen vågner hun 07.15.

Hvor lang tid har Line sovet?

Ved godt at det giver 7 timer og 45 min. Men ved ikke hvordan man gør det ved en beregning.!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2013 af SuhrB (Slettet)

Du tæller? Der er ikke så meget beregning i det.

  23:30 -> 00:00 = 00:30   00:00 -> 07:15 = 07:15   07:15 + 00:30 = 07:45

Skriv et svar til: Hjæælp hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.