Matematik

Adams 13.2 opgave 5

24. november 2013 af kiaegeriis (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Opgaven lyder på: 

Find maximum og minimum for f(x,y) = xy-x^3y^2

Jeg har fundet de partiel afledede og vedhæftet dette. Men hvad gør jeg herfra ??

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2013 af mathon

Hvis for et indre punkt (a,b)

                 fx = fy = 0  
og
           i) fxx < 0 og fxxfyy - fxy2 > 0 i (a,b) har f(x,y) lokalt maksimum

           ii) fxx > 0 og fxxfyy - fxy2 > 0 i (a,b) har f(x,y) lokalt minimum
  


Svar #2
24. november 2013 af kiaegeriis (Slettet)

Ja men hvordan finder jeg ud af det ?:)

Skriv et svar til: Adams 13.2 opgave 5

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.