Matematik

skæringspunkt spørgsmål

24. november 2013 af boogieboy (Slettet) - Niveau: B-niveau

har oploadet en fil. 

spørgsmålet går på, og det er korrekt udregnet. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2013 af LeonhardEuler

Nej.  Og dette har intet med skæringspunkt at gøre. Du finde centrum og radius til en cirkel, vha. kvadratsætningerne.


Svar #2
24. november 2013 af boogieboy (Slettet)

ups. det var også det jeg mente :)

er det så rigtigt? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2013 af LeonhardEuler

Nej. Du har regnet forkert. Svaret er C(4,3) og r = 3


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. november 2013 af mathon

 …dit centrum er forkert.

           x2 + y2 - 8x - 6y + 16 = 0

          (x-4)2 + (y-3)2 = 32         til sammenligning med cirkelstandardligningen

          (x-a)2 + (y-b)2 = 32         med centrum C(a,b)
 


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. november 2013 af LeonhardEuler

x2 + y2 - 8x - 6y + 16 = 0   ⇔

x+ y2 - 8x - 6y = -16      ⇔

x2 - 8x  +   y2 - 6y = -16    

Benyt kvadratsætningerne heraf

Forresten giver dine mellemregninger ingen mening.


Skriv et svar til: skæringspunkt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.