Matematik

Problemregning

24. november 2013 af FrederikkeSkovlund (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan finder jeg sidelængden på en kvadrat når arealet er 44.000 Km2? Please hjæææælp!


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. november 2013 af mathon


               A = s2 = (44000 km2)

                      s = √(44000 km2) ≈ 209,762 km


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. november 2013 af 123434 (Slettet)

F.eks. et kvadrat har et areal på 16 m^2

A=s*s

x^2=16

√16=4

da 4*4=16


Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.