Matematik

differentialregning

24. november 2013 af UKEEEEENDT (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle jeg har problemer med denne opgaver:

Bestem ligningen for tangenten til grafen for funktionen: f(x)= -x2+8x+5 der er parallel med linjen med ligning y = 2x + 1


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2013 af peter lind

Hvis to linjer er parallelle har de samme hældningskoefficient. Hældningen af linjen er 2 så du skal løse ligningen f'(x) = 2 for at finde hvor den rører kurven


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.