Matematik

Interegtion

25. november 2013 af Mie94 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej :-)

Jeg skal udpinde løsningen af y''=k^2*y
Jeg er nu nået til følgende:

(y*e^-kt)' = c*e^-2kt
y*e^-kt = -c/2k * e^-2kt + c1

Jeg ved at der er blever brugt integration, men jeg kan ikke regne mellemregningerne frem :-/
Nogen der kan hjælpe?


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2013 af mathon

                                   y '' = k2•y
med løsningen
                                   y = c1•ekx + c2•e-kx

kontrol
                                   y ' = k•c1•ekx + (-k)c2•e-kx

                                   y '' = k2•c1•ekx + (-k)2c2•e-kx = k2•(c1•ekx + c2•e-kx) = k2•y

...................

Interegtion → integration


 

       


Skriv et svar til: Interegtion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.