Matematik

Procent-udregning.

25. november 2013 af hejhey (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa :) 

Jeg har et spørgsmål, som lyder hvor mange procent er befolkningstallet i gennemsnittet vokset om året i perioden fra 1960-2000. 

Jeg ved at der er så mange millioner :

1960 var der 8.157 mio. 

2000 var der 29,986 mio. 

Skal jeg bruge kapital-formellen eller fremskrivningsfakta.? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. november 2013 af mathon


                                         Bn = Bo•(1+r)n

                                         (1+r)n = (Bn/Bo)

                                         1+r = (Bn/Bo)1/n


Svar #2
25. november 2013 af hejhey (Slettet)

Tak for hjælpen :) Fortsæt en god aften. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2013 af Snick (Slettet)

Edit: Besvaret


Skriv et svar til: Procent-udregning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.