Matematik
Uendelige række
Identificér den undelige rækkke
P0(x)=xαΣanxn n=0..∞
ved kendte funktionsudtryk.
nogle der en idé ?
Svar #3
26. november 2013 af peter lind
Så har du ræken a0*xa∑(k0*x)n/n!
Sammenlign med Taylorrækken for eksponentialfunktionen
Svar #4
26. november 2013 af Andersen11 (Slettet)
#2
Så er
P0(x) = a0·xα·∑∞n=0 (1/n!)·(k0x)n = a0·xα·ek0x
Skriv et svar til: Uendelige række
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
