Matematik

Isoler X

29. november 2013 af Chas96 (Slettet)

Er der nogen der kan hjælpe med at isolere x i denne her

CosB=(a2-b2+c2)/2cx


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2013 af carstenja (Slettet)

x = CosB x 2c  / (a2 + b2 +c2)


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. november 2013 af PeterValberg

forudsat, at du mener:

cos(B) = (a2 - b2 + c2)/(2cx)

så multiplicer begge sider med x og divider begge sider med cos(B) bagefter

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Isoler X

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.