Matematik

Eksponentiel familie(sandsynlighedsmål)

01. december 2013 af kronquist (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej Venner!

Sidder og spekulerer gevaldigt over spørgsmå a) i den vedhæftet opgave.

Jeg ved at, der er tale om en eksponentiel familie, hvis parameteren b er kendt.

Jeg ved, at man skal dele den op i afsnit. I dette tilfælde :

c(y) = ?  d(a) = ? t(a) = ? s(y) ?

Den kan skrives på formen : s(y)*t(a)*exp(c(y)*d(a)) 

Har fået c(y) = y  og d(a) = -a/2 (men er i tvivl!)

Mvh.

Johan

Vedhæftet fil: opgave3.docx

Skriv et svar til: Eksponentiel familie(sandsynlighedsmål)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.