Matematik

Cirkeldiagram

01. december 2013 af Paradoks (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 Opgaven: Tegn et cirkeldiagram over fordelingen af medlemmer i 2002.

2002
København 3927 medlemmer

Storkøbenhavn 2780 medlemmer

Øst fra Storebælt 2262 medlemmer

Fyn 161 medlemmer

Jylland 594 medlemmer

Udland 95 medlemmer

Hvordan laver jeg cirkeldiagrammet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. december 2013 af ubeslutsomt (Slettet)

Du starter med at finde ud af hvor mange procent hver område er, og når du har det ved du at 1% i cirkel diagrammet er 3,6 grader. Det nemmeste er at tegne diagrammet i exel, men man kan også gøre det i hånden


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. december 2013 af 123434 (Slettet)

3927+2780+2262+161+594+95=9819, hvilket svarer til 360 grader

Jylland udgør 594/9819*100=6 %, 6*3,6=21,6 grader


Skriv et svar til: Cirkeldiagram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.