Matematik
Omdrejningslegemer
Hej igen,
fik hjæp til nogle lignende problemer, mon nogen kan hjælpe mig i gang med dette?
Opgave 2: Region M er defineret af grænserne af line y=x og parablen y=x^2-2x
a) Find the volume of the solid generated by revolving the region M about the x-axis?
Opgave 2b: Lad f(x)=x and lad g(x)=4-(1/2)x^2. Området M er defineret af:
M=((x,y): x>0 og f(x)<y<g(x))
a) Find arealet af M
b) Find the volume of the solid generated by revolving the region M about the y-axis?
Svar #1
04. december 2013 af lfdahl (Slettet)
Opg. 2b.
a. AM = 0∫2(g(x)-f(x))dx
b. VM = 2π 0∫2(g(x)-f(x))xdx
Integral-grænsen 2 er bestemt ved at løse: f(x) = g(x) under kravet: x > 0.
Svar #2
04. december 2013 af mathon
Opgave 2:
se tilføjelsen i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1415546&goto=1416592#1416592
Skriv et svar til: Omdrejningslegemer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
