Matematik
integrere 1/t^2
10. november 2005 af
Happy (Slettet)
integrere 1/t^2
kan nogen lige gøre det?
jeg ville sige ln(t^2)
men en fra min klasse mener det er -1/t
hvad er rigtigt
kan nogen lige gøre det?
jeg ville sige ln(t^2)
men en fra min klasse mener det er -1/t
hvad er rigtigt
Svar #1
10. november 2005 af IBM (Slettet)
1/(t^2) = t^(-2)
Og en stamfunktion til t^(-2) er:
-t^(-1) + k = -1/t + k
Og en stamfunktion til t^(-2) er:
-t^(-1) + k = -1/t + k
Svar #2
10. november 2005 af 2835 (Slettet)
1/t^2 = t^(-2)
Int(t^(-2))
= (1/(-2+1))*t^(-2+1)+k
=-t^(-1)+k
=-1/t+k
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Int(t^(-2))
= (1/(-2+1))*t^(-2+1)+k
=-t^(-1)+k
=-1/t+k
::2835::
http://www.gym-opg.webbyen.dk
Skriv et svar til: integrere 1/t^2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
