Matematik

Begyndelsesværdi

04. december 2013 af mariakarimi123 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hvad er begyndelsesværdien, hvis man får 20 ved at trække 20% fra?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2013 af 123434 (Slettet)

x*0,8=20

x=20/0,8=25


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. december 2013 af 123434 (Slettet)

x*0,8=20

x=20/0,8=25


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. december 2013 af PeterValberg

20 er 80% (der er jo trukket 20% fra)

divider med 80 og multiplicer med 100

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Begyndelsesværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.