Studievejledning

Datamatiker / IT ing.

04. december 2013 af slime - Niveau: Universitet/Videregående

Hey people.

Gennem min tid på HHX fik jeg ofte at vide af mine undervisere, at man IKKE skal finde uddannelse sig inden for IT-branchen herhjemme, da alt alligevel bliver outsourched til Indien o.lign.

Passer dette virkelig? Ser man på UG er der gode til virkelig-gode jobmuligheder for folk med en ingeniørgrad i IT og for datamatikere. IT bliver brugt stort set over alt efterhånden, så hvordan hænger det lige sammen?

Jeg er ikke ude efter at blive millionær. En løn på de ca. 35.000 før skat er helt fint for mig. Er der en rimelig risiko for, at jeg ikke kan få job?

Har også overvejet en udannelse inden for byggebranchen (Bygningsingeniør) men er lidt bange for matematikken på studiet (er ikke særlig skarp til det - og det skal sådan nogle ingeniører være).

What to do? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2013 af peter lind

Det er meget svært at spå om fremtiden. Det har for eks. finanskrisen her hjemme lige vist. Hvad du end gør vil der være usikkerhed. En IT mand i Indien kan lave programmeringsarbejde, men han kan ikke sidde med næsen ned i elektonikken.  Hvis IT virkeligt noget du brænder for synes jeg du skal tage chansen.

Byggebranchen har og vil nok også fremover få nogle gevaldige op og nedture, så det er heller ikke et sikkert sted


Skriv et svar til: Datamatiker / IT ing.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.