Matematik
skæringspunkter
10. november 2005 af
shayla86 (Slettet)
f(x)=-x^2+2x+4
g(x)=-1/2x+5
Beregn koordinaterne til grafernes skæringspunkter.
Løs dernæst ved brug af graferne uligheden
-1/2x+5<-x^2+2x+4
Nogen der vil være rar at hjælpe?
g(x)=-1/2x+5
Beregn koordinaterne til grafernes skæringspunkter.
Løs dernæst ved brug af graferne uligheden
-1/2x+5<-x^2+2x+4
Nogen der vil være rar at hjælpe?
Svar #1
10. november 2005 af Duffy
f(x)=-x^2+2x+4
g(x)=-1/2x+5
Beregn koordinaterne til grafernes skæringspunkter.
SÆT f(x)=g(x) OG REGN!
Duffy
g(x)=-1/2x+5
Beregn koordinaterne til grafernes skæringspunkter.
SÆT f(x)=g(x) OG REGN!
Duffy
Svar #2
10. november 2005 af shayla86 (Slettet)
det havde jeg sådan set gjort, men forstår ikke rigtigt hvordan jeg kommer videre efter det her
-x^2+2x+4=-1/2x+5
-x^2+2,5x-1=0
Men forstår ikke hvordan jeg skal komme videre, det er nok ret så simpelt, men aner det virkelig ikke..
-x^2+2x+4=-1/2x+5
-x^2+2,5x-1=0
Men forstår ikke hvordan jeg skal komme videre, det er nok ret så simpelt, men aner det virkelig ikke..
Svar #3
10. november 2005 af shayla86 (Slettet)
dooh.. never mind.. Ved godt hvad jeg skal..Hvor dum kan man være:-P
Skriv et svar til: skæringspunkter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
