Matematik

andengradpolynomier

04. december 2013 af elb93 (Slettet)

Hej 

er der nogle som vil hjælpe mig med disse opgaver. På forhånd tak

Angradspolynomiet g(x) har faktoropløsningen
g(x)=(x-r)(x-4)
bestem r når toppunkets 1. kordinat er 1

opg.185
g(x)=(x-3)(x^2-7x+12)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at toppunktets x-koordinat ligge præcist midt mellem de to rødder.

Hvad går Opg 185 ud på? Der er blot listet en funktion. Løs ligningen g(x) = 0 ved at benytte nulreglen.


Skriv et svar til: andengradpolynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.