Tysk

Tysk- grammatik

04. december 2013 af mikkels6778 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Er der nogle af jer som er frivillige til  athjælpe mig med at rette denne opgave "A, B, og C"

Jeg har vedlagt PDF-fil..

Vedhæftet fil: 04121301.PDF

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2013 af MiHNDH (Slettet)

4. kamen

10. Linie

12. welche


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. december 2013 af Tyskfødt (Slettet)

Opgave A

Kammen = kamen

Opgave B

Riehe =Linie    als = die ( "som" er her relativpronomen!) 

Som så mange andre af dine landsmænd har du også problemer med SOM. Jeg sender kopi af en udredning.

Det danske ord "som" kan enten være et bindeord wie = (lige)som eller et henførende stedord der-die-das-die(flertal) med respektive bøjningsformer.

Wie bruges ved sammenligning. Ich bin so alt wie dein Bruder.

Det henførende stedords køn og tal bestemmes af det ord, som det viser tilbage til; dets kasus findes ved analyse af den relative bisætning.

Opgave C

fehlerfrei !


Skriv et svar til: Tysk- grammatik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.