Matematik
Vektor regning
11. november 2005 af
Mowsiii (Slettet)
jeg ved at et skib befinder sig i koordinatet (0,-30) så får jeg følgende oplysninger:
Efter losning i havneby Q (opholdet varede 22 timer) sejler skib B imod en anden kyst, som har ligningen x = 180. Skibet sejler mod en by R, der har koordinatsættet (180,90).
50 sømil fra land (målt vinkelret på kysten der har ligningen x = 0) sejler skib B ind i en storm, der driver skibet 20° ud af kurs i sydlig retning. Sejlhastigheden er hele tiden 12 knob.
Efter af have tilbagelagt 40 sømil på denne kurs lægger stormen sig.
Så skal jeg angiv koordinaterne for skibets position, da stormen lagde sig?
Nogen der kan hjælp mig??
Efter losning i havneby Q (opholdet varede 22 timer) sejler skib B imod en anden kyst, som har ligningen x = 180. Skibet sejler mod en by R, der har koordinatsættet (180,90).
50 sømil fra land (målt vinkelret på kysten der har ligningen x = 0) sejler skib B ind i en storm, der driver skibet 20° ud af kurs i sydlig retning. Sejlhastigheden er hele tiden 12 knob.
Efter af have tilbagelagt 40 sømil på denne kurs lægger stormen sig.
Så skal jeg angiv koordinaterne for skibets position, da stormen lagde sig?
Nogen der kan hjælp mig??
Svar #1
12. november 2005 af Mowsiii (Slettet)
man ved forresten at hvert koordinater=1 sømil dvs. 1 koordinat=1 sømil.
Skriv et svar til: Vektor regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
