Kemi
stød
07. december 2013 af
samsamsamsam (Slettet)
Nogle, som vil hjælpe mig med nedestående opgave?

Vedhæftet fil: Skærmbillede 2013-12-07 kl. 17.09.50.png
Svar #2
07. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)
i opg a regner du bevaegelsesmaengden p ud fra p=mv
b1 loeses på samme maade, og b2 ka loeses ved at undersoege om p1+p2-p3-p4 =0 er det tilfældet er der bevarelse. p1 og p2 er bevaegelsesmaengderne foer stoedet og p3 og p4 er efter stoedet.
b1 loeses på samme maade, og b2 ka loeses ved at undersoege om p1+p2-p3-p4 =0 er det tilfældet er der bevarelse. p1 og p2 er bevaegelsesmaengderne foer stoedet og p3 og p4 er efter stoedet.
Svar #3
07. december 2013 af Andersen11 (Slettet)
Opgaven blev også formuleret her, hvor der blev givet svar
Skriv et svar til: stød
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
