Matematik

HJÆLP!

08. december 2013 af ArianaG (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Et års rente af 20.000 kr.

til 2% p.a er________________kr

10.000 kr. giver 300 kr. i rente på et år.

Renten er________________%p.a


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2013 af mathon

Beregn 2% af et beløb ved at dividere med 100 og gang med 2, som er det samme som at gange med 0,02.


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. december 2013 af mathon

100•(100 kr) giver 300 kr i rente

1•(100 kr) giver (300 kr)/100 = 3 kr i rente

procentsatsen er lig med det antal kr, 100 kr giver i rente = renten pr. 100 = procent


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. december 2013 af 123434 (Slettet)

Min udregning-er dårlig til mat.

20.000(1+0,02)=20.000+400=24.000

24.000kr-20.000kr=400kr


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. december 2013 af mathon

blot
                20.000 • 0,02


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.