Matematik

Differentialligning

08. december 2013 af tottemusen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem den fuldstændige løsning til differentialligningen y'=y2*ex

Håber nogle kan hjælpe, da jeg er helt lost! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2013 af mathon

                         -1    
                        ---- • dy = -ex·dx                  integreres på begge sider
                         y2   

.

                         1/y = -ex + C = C - ex

                                   1
                         y = ---------         x ≠ ln(C)
                                C - ex


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.