Matematik

integralet af e^sin(x) * e^(2x-sin(x))

10. december 2013 af anonymens (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej! Kan nogen hjælpe mig med hvordan jeg integrerer den her?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2013 af wut123 (Slettet)

f(x) = esin(x)e2x-sin(x) = esin(x)+2x-sin(x) = e2x

så ∫f(x)dx = e2x/2


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2013 af mathon

      

                                                           F(x) =  (1/2)•e2x + k


Skriv et svar til: integralet af e^sin(x) * e^(2x-sin(x))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.