Matematik

Manglende tal

10. december 2013 af Katjubaki (Slettet)

1  4   13   __   121

må gerne forklares hvorfor?? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Se på differenserne mellem tallene

3   32   xx   yy

121 - 13 = 108 = 33 + 34


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2013 af SuneChr

an  =  3·n·(n2 - 5·n + 9) - 14         n = 1, 2, 3, ....
a4  =  46


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Jeg havde antaget

an = an-1 + 3n-1 , a1 = 1 .

Den antagelse giver så

a4 = a3 + 33 = 13 + 27 = 40 .

Man kan så diskutere, hvad der forekommer mere logisk, sikkert uden at nå en konklusion.


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. december 2013 af SuneChr

# 2
Konstrueret ud fra formodningen om, med fire opgivne punkter, at de muligvis vil kunne tilfredsstille et 3.gr. polynomium.


Skriv et svar til: Manglende tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.