Matematik

Matematik Procent.

10. december 2013 af Katjubaki (Slettet)

Før: 181,00DKK      
Nu:    129,00DKK

Udregn   besparelse i %??

Er lidt Lost i denne...


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. december 2013 af PeterValberg

forskellen divideret med det oprindelige beløb og multipliceret med 100%

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
10. december 2013 af Katjubaki (Slettet)

Tak TAk :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. december 2013 af PeterValberg

Se eventuelt [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
10. december 2013 af Katjubaki (Slettet)

Tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. december 2013 af mathon

eller skrevet
                              1 - r = 129/181 = 0,712707

                               r = 1 - 0,712707 = 0,287293 = 28,7%


Skriv et svar til: Matematik Procent.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.