Matematik

Three + three + one = seven

12. december 2013 af EsFutte (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg ville rigtig gerne have lidt/noget hjælp med denne her opg:

THREE + THREE + ONE = SEVEN Hvilke tal kan du erstatte bogstaverne med, så summen passer?

plz hjælp mig tak på forhånd :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvert bogstav skal så erstattes af et ciffer (det samme bogstav står for det samme ciffer), så at regnestykket som additionsstykke passer:

  THREE
  THREE
      ONE
-------------
  SEVEN


Svar #2
12. december 2013 af EsFutte (Slettet)

skal det så stå sådan?

3

3

1

_____

7

jeg er virkelig dårlig til matematik


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2013 af SuneChr

23677 + 23677 + 517  =  47871


Svar #4
12. december 2013 af EsFutte (Slettet)

Hvordam kommer man frem til det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, hvert af bogstaverne skal erstattes af et ciffer.


Svar #6
12. december 2013 af EsFutte (Slettet)

Jeg forstår det stadig ikke.. eller nu er jeg helt væk


Skriv et svar til: Three + three + one = seven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.