Kemi

Elektronegativtet

12. december 2013 af soebypedersen (Slettet)

Hej Studieportalen,

Jeg har en kemi aflevering jeg ligger lidt og kæmper med. Jeg har forstået princippiet i elektronegativtet, og jeg har forstået hvordan man finder det. Jeg er bare usikker på hvordan man finder den når det er et et stof som CuSO4 og ikke bare et "simpelt" stof som NaCl hvor du bare finder forskellen.

Jeg vedlægger lige noget data man skal bruge til at udregne CuSO4 som er stoffet jeg leder efter. 

Cu = 1.9

S = 2.5

O = 3.5

Mange tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2013 af RachaelN (Slettet)

Hvad er det, du skal bruge det til? Hvad går opgaven ud på? :-)

CuSO4 er jo en ionforbindelse. 


Skriv et svar til: Elektronegativtet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.