Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Hjælp til analyse og vurdering - Haster!

14. december 2013 af legribb (Slettet) - Niveau: A-niveau

Det er gået op for mig at jeg har manglet at huske på mit fokus til min SRP, så jeg er ret langt bag ude, i forhold til hvor jeg burde være. Jeg skriver i engelsk og psykologi, og min opgave handler om homofobi. Mine problemstillinger lyder:

Redegør for relevante socialpsykologiske psykologiske teorier, der kan forklare fordomme, stereotyper og stærke holdninger som eksempelvis homofobi i et samfund.

En analyse af filmen "Prayers for Bobby" med fokus på Mary Griffith og de fordomme og holdninger, som hovedpersonen møder i filmen i forhold til sin seksualitet samt relation til forældrene.

vurder på baggrund af analysen i hvilket omfang de psykologiske teorier kan hjælpe os til at forstå, hvordan fordomme mod eksempelvis homoseksualitet, som filmen skildre, kan opstå/opstår.

Diskutér til sidst mulighederne for accept af homoseksuelle i et samfund - her lægges primært vægt på det amerikanske samfund. I diskussionen inddrages vedlagte bilag:

Jeg har fortaget noget af analysen, men fordi jeg har manglet fokus så svarer det ikke særlig præcist på det de spørger om. Jeg er i lettere vildrede, og det er en rigtig dum situation. Jeg håber virkelig i kan hjælpe!!


Skriv et svar til: Hjælp til analyse og vurdering - Haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.