Kemi

Saltvands vægt.

15. december 2013 af Scottcph (Slettet)

HEj folkens... 

Jeg Skal finde vægten af saltvand.

hvor meget er vægten af én liter saltvand når saltindholdet er på 2.513 % .

Jeg går ud fra at det er 2.513 af VOLUMET da vi får opgivet én liter. Altså..

Vandets masse : 1000g * (1-0.02513)   =974.87 g

Saltets masse : (x g/L / 1000 g/L) * 100% = 2.513  <--->  (2.513 /100%) *1000 g/L = 25. 13 g 

Og her er der et eller andet som siger mig at jeg er gået galt i byen.....


Skriv et svar til: Saltvands vægt.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.