Matematik
Sandsynlighedsregning
15. december 2013 af
SimoneDV
-
Niveau: 9. klasse
Hej med jer.
Jeg står med en opgave i færdighedsregning, som jeg ikke helt kan finde ud af. Det er noget med sandsynlighed. Jeg er ikke så god til det med sandsynlighedsregning. Har ikke lært det helt endnu.
Opgaven lyder sådan:
Et kast med to mønter viser, at de begge lander på krone. Altså ligesom, når man slår plat eller krone.
Sandsynligheden for at begge mønter viser krone i et nyt kast er ........
Ved ikke hvordan jeg regner det ud?
Håber i kan hjælpe :)
Mvh. Simone :)
Jeg står med en opgave i færdighedsregning, som jeg ikke helt kan finde ud af. Det er noget med sandsynlighed. Jeg er ikke så god til det med sandsynlighedsregning. Har ikke lært det helt endnu.
Opgaven lyder sådan:
Et kast med to mønter viser, at de begge lander på krone. Altså ligesom, når man slår plat eller krone.
Sandsynligheden for at begge mønter viser krone i et nyt kast er ........
Ved ikke hvordan jeg regner det ud?
Håber i kan hjælpe :)
Mvh. Simone :)
Svar #1
15. december 2013 af 123434 (Slettet)
Du har 2 mønter, plat og krone
u=(K,K), (K,P), (P,K),(P,P)
Dvs P(KP)=1/4+1/4=1/2
P(K,K)=1/4
P(P,P)=1/4
Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
