Matematik

Er disse stykker korrekte?

15. december 2013 af 123434 (Slettet)

x^2+11x+30

x=-5 V x=-6

(x+5)(x+6)

x^2+11x+28

x=-4 V x=-7

(x+4)(x+7)

6xy/2x=3y

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. december 2013 af PeterValberg

Hvis du mener x2 + 11x + 30 = 0

så ja

Hvis du mener x2 + 11x + 28 = 0

så ja

og ja til den sidste reduktion

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
15. december 2013 af 123434 (Slettet)

Jo, tak for hjælpen. God jul


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Ved den sidste reduktion skal man skrive

6xy/(2x) = 3y , x ≠ 0 .

Parenteserne i nævneren er nødvendige, når man benytter skrå brøkstreg, og forbeholdet x ≠ 0 er også nødvendigt.


Skriv et svar til: Er disse stykker korrekte?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.