Matematik

Dm(f) og Vm(f)

16. december 2013 af rasmusAnielsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg har fået stillet opgaven. 

En funktion er givet ved f(x)=x^2-4x+3

Beregn definitionsmængden Dm(f) og  værdimængden Vm(f)

jeg har læst i min bog og på nettet men jeg forstår ike hvordan man regner den ud.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2013 af mathon

 
                                  f(x) = x2 - 4x + 3         Dm(f) = R

f(x) har et minimum:
                                   beregn dette og bestem Vm(f).


Skriv et svar til: Dm(f) og Vm(f)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.