Matematik

isolere

16. december 2013 af Missperfec (Slettet)

Hej SP

Jeg har brug for hjælp til at isolere "h" i dette udtryk:

½*h*b*5b=40


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Gang med 2 og divider med (5b2) på hver side.


Svar #2
16. december 2013 af Missperfec (Slettet)

hvorfor skal man gange med 2? det er jeg nemlig ikke helt med på?


Svar #3
16. december 2013 af Missperfec (Slettet)

og hvad nu hvis jeg så skal isolere y i denne formel: er dette så rigtigt

40=(1/3)*3.14*x^3*y

40/(1/3)*PI/r^3=y ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man skal dividere med (1/2), hvilket er det samme som at gange med 2.

#3 -- se din nyere tråd med det samme spm.


Skriv et svar til: isolere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.