Matematik
tekstligning
30. oktober 2003 af
SP anonym (Slettet)
Et firma har påtaget sig at udføre et arbejde på 50 dage og benytter i begyndelsen 66 mand til arbejdet. Efter 28 arbejdsdage er netop halvdelen udført. Med hvor mange mand skal arbejdsstyrken øges, for at arbejdet kan afsluttes rettidigt?
håber der er nogen der kan hjælpe
venlig hilsen nicki
håber der er nogen der kan hjælpe
venlig hilsen nicki
Svar #1
31. oktober 2003 af SP anonym (Slettet)
x= arbejde udført per arbejder
a= antal arbejdere
a = 66x=28<>
x = 28/66 = 14/33 = 0,42...
hvor mange skal der til for de sidste 22 dage?
(14/33)a = 22 <>
a = 51,86 => ca. 52 arbejdere
a= antal arbejdere
a = 66x=28<>
x = 28/66 = 14/33 = 0,42...
hvor mange skal der til for de sidste 22 dage?
(14/33)a = 22 <>
a = 51,86 => ca. 52 arbejdere
Skriv et svar til: tekstligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
