Matematik

Løsning af en differentialligning for pendulsvingningstid

17. december 2013 af MarkusFlensborg (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg står med en differentialligning, som jeg skal løse og herved udlede den simplificerede formel for pendulets svingningstid, er der nogen der kan hjælpe?!
d^2θ/d2t= (- m * g * d * θ)/I
Hvor:
m = masse
g = tyngdeacceleration
d = afstanden fra ophængspunkt til massemidpunkt
I = inertimomentet for pendulet
t = tid
θ = vinkel i forhold til lodret


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. december 2013 af mathon

se

Vedhæftet fil:pendul_det fysiske.doc

Skriv et svar til: Løsning af en differentialligning for pendulsvingningstid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.