Matematik

Differentiation

19. december 2013 af gnidniv (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Lad F: (0, infinity) -> (0,infinity) være en stamfunktion til f(x)=xe^x og lad g(x)=F(x^2) for x>0.
Bestem g'(x).

??

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt reglen for differentiation af en sammensat funktion, og benyt, at F '(x) = f(x) .


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. december 2013 af lfdahl (Slettet)


Skriv et svar til: Differentiation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.