Matematik

PLEASE HJÆLP!!

20. december 2013 af zaidihassan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har vedhæftet en opgave, som er ved at drive mig til vanvid, og jeg mangler desperat hjælp..

Jeg har fået diagonalen til at være 45,38

Men jeg har virkelig store problemer med arealet.. Jeg tænker at jeg skal regne arealet af de to trekanter der ligger i firkanten, men jeg har svært ved at finde siderne på den sidste trekant..

Er der nogen der kan hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2013 af SuneChr

|BD| = 50,7576   (cos relationen)
vinkel DBA = 24,04o
vinkel DBC = 60o - 24,04o
vinkel BDA = 75,96o
D = 360o - (80o + 60o + 105o)
vinkel BDC = 115o - 75,96o


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. december 2013 af Krabasken (Slettet)

|BC| = 33,1013

|CD| = 30,8541

:-)


Skriv et svar til: PLEASE HJÆLP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.